Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Potrawa wymaga tylko lekkiej obróbki mięsa i warzyw, a resztę zrobi za nas piekarnik. Danie to uważam za bardzo smaczne, zdrowe i w miarę tradycyjne, w końcu to mięso przeważa na stołach Polaków. Zapraszam do gotowania.
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2250
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1360
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 510
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3519
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1168
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2250
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1360
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 510
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3519
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1168
Składniki
Udko z kurczaka myjemy, skrapiamy sokiem z cytryny i doprawiamy ulubionymi przyprawami. Warzywa kroimy w dowolne kształty, mieszamy z olejem i przyprawami. Wymieszane warzywa wkładamy na dno naczynia żaroodpornego, na to wykładamy mięso, przykrywamy folią lub pokrywką i pieczemy w piekarniku do miękkości warzyw i mięsa ok.1-1,5 godziny w 180-200st.C. Gotowe danie posypujemy natką pietruszki. Smacznego.