Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Potrawa wymaga tylko lekkiej obróbki mięsa i warzyw, a resztę zrobi za nas piekarnik. Danie to uważam za bardzo smaczne, zdrowe i w miarę tradycyjne, w końcu to mięso przeważa na stołach Polaków. Zapraszam do gotowania.
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2587
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 3768
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 102095
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 6463
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2587
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 3768
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 102095
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 6463
Składniki
Udko z kurczaka myjemy, skrapiamy sokiem z cytryny i doprawiamy ulubionymi przyprawami. Warzywa kroimy w dowolne kształty, mieszamy z olejem i przyprawami. Wymieszane warzywa wkładamy na dno naczynia żaroodpornego, na to wykładamy mięso, przykrywamy folią lub pokrywką i pieczemy w piekarniku do miękkości warzyw i mięsa ok.1-1,5 godziny w 180-200st.C. Gotowe danie posypujemy natką pietruszki. Smacznego.