Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kurczak bardzo dobry jest przyprawiony ostro, ale jeśli ktoś nie lubi można paprykę ostrą zamienić na słodką.
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 21
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1158
O szakszuce nie pisałam jeszcze na blogu, ale z prawie ostatnich pomidorów pr...
Odsłon: 173
W jesienne wieczory do herbatki marzy się ciepła domowa szarlotka, ta jest id...
Odsłon: 241
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 21
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1158
O szakszuce nie pisałam jeszcze na blogu, ale z prawie ostatnich pomidorów pr...
Odsłon: 173
W jesienne wieczory do herbatki marzy się ciepła domowa szarlotka, ta jest id...
Odsłon: 241
Składniki
Przysmażyć na oleju zmiażdżone ząbki czosnku. Pierś pokroić w kostkę i dodać do czosnku. Polać sosem sojowym i dalej smażyć.
Na tym samym tłuszczu przysmażyć pokolei wszystkie warzywa pokrojone w kostkę. Wszystko dodać do mięsa. Przyprawić solą, pieprzem i ostra papryką. Dodać troszkę wody i chwilę dusić. Podawać z ryżem.