Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, delikatne jednogarnkowe danie
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1468
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 52
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1374
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 266
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1468
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 52
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1374
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 266
Składniki
Do miseczki przełożyć musztardę, jogurt, miód oraz przyprawy. Wszystko razem wymieszać Marynatą natrzeć mięso z kurczaka i odłożyć na około godzinę.
Kapustę pokroić w kostkę i wyłożyć na dnie żaroodpornego naczynia wcześniej posmarowanego olejem. Na kapuście ułożyć duże kawałki mięsa. Ziemniaki obrać, pokroić na ćwiartki. Marchew obrać, pokroić w grube krążki.
Danie piec godzinę w piekarniku nagrzanym do 180 stopni, pod przykryciem. Cukinię i paprykę pokroić w kostkę. Po godzinie dodać. Całość piec jeszcze około 30 min. bez przykrycia.