Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Warzywne szaleństwo z kurczakiem...
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1362
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1362
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Składniki
Kurczaka pokroić w paski, wrzucić do głębokiej patelni Smażyć na 1 łyżce oliwy, dodać pokrojoną w piórka cebulę. Dodać pokrojone w paski, papryki, cukinie. Całość podusić przez kilka minut, dodać sos sojowy oraz olej sezamowy. Gdy warzywa będą miękkie, posypać natką pietruszki, podawać.