Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
MOJA RODZINA ZACHWYCA SIĘ TYM OBIADEM. KURCZAK Z WARZYWAMI KTÓRY ROBI SIĘ SAM.!!
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 326
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 364
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 326
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 364
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Składniki
Mięso przyprawiam i odstawiam. Cebulę podsmażam a marchew i pietruszkę ścieram na tarce o grubych oczkach . Dodaję pokrojony drobno por oraz natkę pietruszki. Do warzyw dokładam dwa woreczki ryżu sypkie. Przygotowuję również bulion może być na przykład z rosołu. Naczynie do zapiekania natłuszczam i wykładam warzywa a na nie mięso. Wszystko zalewam bulionem ,przykrywam folią aluminiową i piekę w piekarniku nagrzanym na 220 stopni ok. 1 godziny. Wszystko zależy od miękkości warzyw i mięsa. Po tym czasie danie jest gotowe można podać z surówką.