Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Potrawę robi się błyskawicznie. Aromatyczne, pyszne danie.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8029
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1151
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9807
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4515
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 524
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8029
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1151
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9807
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4515
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 524
Składniki
Oliwę rozgrzać na głębokiej patelni. Wrzucić cebulę i smażyć aż zarumieni się. Dodać czosnek i smażyć minutę. Dodać przyprawy, kurczaka i smażyć parę chwil.
Wlać bulion i dodać przecier pomidorowy. Gotować przez 15-20 minut. Śliwki dodać na ostanie 5 minut gotowania.
Kuskus ugotować ze wskazówkami na opakowaniu. Kawałki kurczaka i śliwki rozdzielić na talerze. Podawać z kuskusem. Posypać świeżą kolendrą. Smacznego