Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 919
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 87
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2138
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4158
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 919
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 87
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2138
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4158
Składniki
Podsmazam na oleju cebule z liscmi laurowymi i tymiankiem. Na patelni grilowej podsmazam piersi z kuraczka, ktore wczesniej zostawilam na godzine w lodowce nasmarowane curry. Do garnka z cebula wrzucam podsmazonego kurczaka, dodaje olej kokosowy, troche startego imbiru i zalewam szklanka bulionu i troszke papryczki chilli. Dusze o 20 min na malutenkim ogniu. Podaje na ryzu, posypane kolendra a jak ktos nie lubi to mozna pietruszka. Smacznego