Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ile razy zdarzyło Wam się kupić za dużo?Ugotować za dużo?. I nie mowa tu o imprezach rodzinnych czy świętach, piszę tu raczej na pozór błahych rzeczach np. o obiadkach niedzielnych.Nie dawno tak właśnie i mi się przydarzyło....Proponuję to danie tylko dlatego,ponieważ smakowało naprawdę moim dwóm Córkom co mnie miło zaskoczyło.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8085
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 384
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8085
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 384
Składniki
Paprykę pokroić w drobną kostkę ,cebulę i pora w paski.Z udek kurczaka obrać mięso.
Na patelni z olejem podsmażyć obrane mięso dosłownie po małej chwili dodać cebulę,pora i paprykę.Mieszamy dość często aż papryka nam zmięknie. Doprawiamy i koniec! Jeśli by Wam się za bardzo to wszystko smażyło dodajcie kapkę wody tak aby papryka doszła a woda i tak odparuję :) Całość podałam moim pociechą z ryżem i kukurydzą!!! SMACZNEGO!!!