Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ile razy zdarzyło Wam się kupić za dużo?Ugotować za dużo?. I nie mowa tu o imprezach rodzinnych czy świętach, piszę tu raczej na pozór błahych rzeczach np. o obiadkach niedzielnych.Nie dawno tak właśnie i mi się przydarzyło....Proponuję to danie tylko dlatego,ponieważ smakowało naprawdę moim dwóm Córkom co mnie miło zaskoczyło.
Zawsze się darzy. Tak mówi moja ciocia. I to prawda. Zawsze się udaje.
Odsłon: 1689
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 136
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 206
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 528
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 275
Zawsze się darzy. Tak mówi moja ciocia. I to prawda. Zawsze się udaje.
Odsłon: 1689
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 136
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 206
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 528
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 275
Składniki
Paprykę pokroić w drobną kostkę ,cebulę i pora w paski.Z udek kurczaka obrać mięso.
Na patelni z olejem podsmażyć obrane mięso dosłownie po małej chwili dodać cebulę,pora i paprykę.Mieszamy dość często aż papryka nam zmięknie. Doprawiamy i koniec! Jeśli by Wam się za bardzo to wszystko smażyło dodajcie kapkę wody tak aby papryka doszła a woda i tak odparuję :) Całość podałam moim pociechą z ryżem i kukurydzą!!! SMACZNEGO!!!