Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Samo zdrowie na talerzu.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8425
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 514
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8425
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 514
Składniki
Wykonanie: Kuskus zalać bulionem i odstawić na 10 minut. Marchewkę, cebulę obrać i zetrzeć na tarce o grubych oczkach, po czym usmażyć na oleju do miękkości. Następnie połączyć z kuskusem, posiekanym koperkiem i przyprawami do smaku. Na wierzch wyłożyć kawałki łososia, ozdobić koperkiem i podawać.