Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne danie w jednym garnku! Bakłażan i cukinia z kaszką kuskus!
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 140
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3822
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 257
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 274
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 140
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3822
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 257
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 274
Składniki
Zagotuj 350 ml wody z bulionem. Wsyp kuskus, wymieszaj, przykryj, odstaw na 6 minut. W tym czasie Marchewkę pokrój w plastry, cukinię na pół-plasterki, a bakłażan na ćwierć-plasterki.
Mięso potnij w kostkę. Na oliwie mocno obsmaż mięso, oprósz solą i pieprzem. Wyjmij. W tym samym tłuszczu 7 minut smaż przygotowane warzywa.
Dodaj spęczniały kuskus, rodzynki i mięso. Mieszając widelcem smaż dalsze 3 minuty. Dopraw. Wymieszaj z posiekaną miętą. Serwuj z jogurtem.