Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 194
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 194
Składniki
Kości, żeberka, liść laurowy i ziele angielskie włóż do garnka. Wlej 2 litry wody, zagotuj, zdejmij szumowiny. Gotuj 30 min. Dodaj pokrojoną kapustę z sokiem. Gotuj, aż kapusta będzie miękka.
Pokrój kiełbasę w plastry, czosnek przeciśnij, podsmaż na maśle z łyżką oleju. Ziemniaki ugotuj osobno. Dodaj do zupy ziemniaki, kiełbasę, przyprawy. Mięso wyjmij z zupy, oddziel od kości i dodaj z powrotem do zupy. Gotuj ją jeszcze kilka minut. Zupę podawaj z chlebem razowym.
Czas: około 60 minutŹródło: Dobry Tydzień