Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7215
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2674
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20182
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 579
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 793
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7215
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2674
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20182
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 579
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 793
Składniki
Ugotować makaron z dodatkiem oleju. Pomidory w kostkę. Pieczarki w drobną kosteczkę. Cebulę posiekać. Czosnek przez praskę. Ser zetrzeć.
Na patelni przesmażyć na oleju cebulę z czosnkiem, potem dodać pieczarki i mięso mielone. Następnie dodać pomidory i dusić jeszcze 5 min. Przyprawić. Naczynie posmarować tłuszczem, ułożyć na spodzie makaron ( ja 2 płaty), część farszu i trochę sera i tak kolejno do wykorzystania składników. Na wierzchu kładę trochę farszu i posypuję większą ilością sera. Piec 30-40 min w 180 st. C.