Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Klopsiki z cukinii i ciecierzycy tylko pozornie są skomplikowanym daniem. Tak...
Odsłon: 47
Blaty ciasta miodowego przekładane gotowaną masą z twarogu i pastą pistacjową...
Odsłon: 80
Pyszna pasta do pieczywa z wędzonej makreli, ogórka kiszonego, cebuli czerwon...
Odsłon: 1407
Pasztet z wątróbek drobiowych bez pieczenia.
Odsłon: 382
Klopsiki z cukinii i ciecierzycy tylko pozornie są skomplikowanym daniem. Tak...
Odsłon: 47
Blaty ciasta miodowego przekładane gotowaną masą z twarogu i pastą pistacjową...
Odsłon: 80
Pyszna pasta do pieczywa z wędzonej makreli, ogórka kiszonego, cebuli czerwon...
Odsłon: 1407
Pasztet z wątróbek drobiowych bez pieczenia.
Odsłon: 382
Składniki
Płaty lasagne obgotować w osolonym wrzątku, tak, by były tylko lekko twardawe. Wyjąć i ostudzić. Układać w żaroodpornym naczyniu na przemian makaron i farsz z zielonego groszku, kukurydzy, cząstek brokułów, pokrojonych jajek na twardo, pokrojonej w paseczki szynki. Z wierzchu posypać żółtym serem. Zrobić sos. Drobno pokrojoną cebulę zeszklić na oleju, dodać rozpuszczony w szklance wody koncentrat pomidorowy. Zalać lasagne, piec ok. 30 minut.