Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8436
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 516
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8436
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 516
Składniki
Płaty lasagne obgotować w osolonym wrzątku, tak, by były tylko lekko twardawe. Wyjąć i ostudzić. Układać w żaroodpornym naczyniu na przemian makaron i farsz z zielonego groszku, kukurydzy, cząstek brokułów, pokrojonych jajek na twardo, pokrojonej w paseczki szynki. Z wierzchu posypać żółtym serem. Zrobić sos. Drobno pokrojoną cebulę zeszklić na oleju, dodać rozpuszczony w szklance wody koncentrat pomidorowy. Zalać lasagne, piec ok. 30 minut.