Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2657
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2928
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2657
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2928
Składniki
Płaty lasagne obgotować w osolonym wrzątku, tak, by były tylko lekko twardawe. Wyjąć i ostudzić. Układać w żaroodpornym naczyniu na przemian makaron i farsz z zielonego groszku, kukurydzy, cząstek brokułów, pokrojonych jajek na twardo, pokrojonej w paseczki szynki. Z wierzchu posypać żółtym serem. Zrobić sos. Drobno pokrojoną cebulę zeszklić na oleju, dodać rozpuszczony w szklance wody koncentrat pomidorowy. Zalać lasagne, piec ok. 30 minut.