Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakują wszystkim. Dowolne modyfikacje według upodobań i gustów.
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 160
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1883
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14640
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19703
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 160
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1883
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14640
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19703
Składniki
Makaron łazankowy ugotować w osolonej wodzie wg zaleceń producenta. Odcedzić.
Kapustę poszatkować, ugotować wraz z liściem laurowym i zielem angielskim.
Pieczarki pokroić i smażyć na patelni na oleju. Pod koniec smażenia posolić.
Kiełbasę pokroić w kostkę i smażyć na patelni.
Wszystkie składniki włożyć do większego garnka i radem z sobą wymieszać i poddusić na oleju. Doprawić solą i pieprzem. Smacznego!