Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakują wszystkim. Dowolne modyfikacje według upodobań i gustów.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 214
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 218
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1320
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 643
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 214
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 218
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1320
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 643
Składniki
Makaron łazankowy ugotować w osolonej wodzie wg zaleceń producenta. Odcedzić.
Kapustę poszatkować, ugotować wraz z liściem laurowym i zielem angielskim.
Pieczarki pokroić i smażyć na patelni na oleju. Pod koniec smażenia posolić.
Kiełbasę pokroić w kostkę i smażyć na patelni.
Wszystkie składniki włożyć do większego garnka i radem z sobą wymieszać i poddusić na oleju. Doprawić solą i pieprzem. Smacznego!