Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakują wszystkim. Dowolne modyfikacje według upodobań i gustów.
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 46
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 668
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 46
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 668
Składniki
Makaron łazankowy ugotować w osolonej wodzie wg zaleceń producenta. Odcedzić.
Kapustę poszatkować, ugotować wraz z liściem laurowym i zielem angielskim.
Pieczarki pokroić i smażyć na patelni na oleju. Pod koniec smażenia posolić.
Kiełbasę pokroić w kostkę i smażyć na patelni.
Wszystkie składniki włożyć do większego garnka i radem z sobą wymieszać i poddusić na oleju. Doprawić solą i pieprzem. Smacznego!