Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakują wszystkim. Dowolne modyfikacje według upodobań i gustów.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1001
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 878
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12679
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1001
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 878
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12679
Składniki
Makaron łazankowy ugotować w osolonej wodzie wg zaleceń producenta. Odcedzić.
Kapustę poszatkować, ugotować wraz z liściem laurowym i zielem angielskim.
Pieczarki pokroić i smażyć na patelni na oleju. Pod koniec smażenia posolić.
Kiełbasę pokroić w kostkę i smażyć na patelni.
Wszystkie składniki włożyć do większego garnka i radem z sobą wymieszać i poddusić na oleju. Doprawić solą i pieprzem. Smacznego!