Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 194
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 29
Surówki z kapusty często okraszone są sporą ilością majonezu, co dodaje im pu...
Odsłon: 17422
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 194
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 29
Surówki z kapusty często okraszone są sporą ilością majonezu, co dodaje im pu...
Odsłon: 17422
Składniki
Pokrojoną kapustę gotujemy w posolonej wodzie, aż do momentu gdy kapusta będzie miękka.
Na rozgrzanej oliwie podsmażamy pokrojoną cebulę. Dodajemy ugotowaną kapustę i przyprawiamy do smaku pieprzem, magą, papryką czerwoną i zieloną pietruszką.
Na koniec dodajemy ugotowany makaron, trzymając nadal na ogniu dokładnie mieszamy.