Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste i pyszne, smak z dzieciństwa ;-D
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7866
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 293
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3096
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 592
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7866
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 293
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3096
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 592
Składniki
Ugotuj makaron w osolonej wodzie z dodatkiem oleju.
W garnku podsmaż lekko pokrojony w kostkę boczek.
Dodaj do niego poszatkowaną kapustę.
Wszystko razem smaż na średnim ogniu pod przykryciem tak długo aby kapusta była miękka i lekko przypalona. Do gotowej przypalono-duszonej kapusty dodaj pokrojoną w kostkę cebulę.
Smaż wszystko razem do zrumienienia cebuli.
Do kapusty dodaj ugotowany makaron. Wszystko razem dokładnie wymieszaj i dopraw solą i pieprzem.Smacznego!!!