Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne ,łatwe i szybkie w przygotowaniu. Zamiast boczku użyłem kotletów sojowych. Danie z pewnością zadowoli podniebienia wegetarian ,jak i "mięsożerców".
Kto nie kocha pierogów? Ale tylko takich z dużą ilością aromatycznego nadzien...
Odsłon: 648
W lodówce miałam ser, którego termin ważności dobiegał końca, zostało mi też...
Odsłon: 26
Pyszny blok czekoladowy w wersji fit z pistacjami, żurawiną, suszonymi śliwka...
Odsłon: 107
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam wspaniały i delikatny domowy pasztet wie...
Odsłon: 98
Affogato to deser na bazie lodów i kawy. Przepis jest wyjątkowo prosty, a efe...
Odsłon: 56
Kto nie kocha pierogów? Ale tylko takich z dużą ilością aromatycznego nadzien...
Odsłon: 648
W lodówce miałam ser, którego termin ważności dobiegał końca, zostało mi też...
Odsłon: 26
Pyszny blok czekoladowy w wersji fit z pistacjami, żurawiną, suszonymi śliwka...
Odsłon: 107
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam wspaniały i delikatny domowy pasztet wie...
Odsłon: 98
Affogato to deser na bazie lodów i kawy. Przepis jest wyjątkowo prosty, a efe...
Odsłon: 56
Składniki
Makaron gotujemy według przepisu na opakowaniu. Kapustę kroimy w pół ,a później na szersze paski. Wrzucamy do garnka ,zalewamy szklanką bulionu warzywnego ,dodajemy łyżkę masła i dusimy pod przykryciem do miękkości. Kotlety gotujemy w bulionie warzywnym ok. 8 min. Odcedzamy ,studzimy i kroimy w paski (duże kotlety najpierw na pół). Cebulę obieramy ,kroimy w kostkę ,szklimy na łyżce masła ,po czym dodajemy pokrojone kotlety sojowe ,chwilę smażymy i dodajemy do kapusty razem z makaronem. Doprawiamy do smaku solą ,pieprzem i sokiem z cytryny. Na koniec dodajemy posiekany koperek ,wszystko mieszamy.