Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jaki "deser" na Wigilijnym stole.
Zagotować mleko z wodą. Wsypać mak i pozostawić, by dobrze się zaparzył (ok. 10-15 minut).
Na patelni rozpuścić masło. Dodać posiekane orzechy, lekko przesmażyć.
Dorzucić pozostałe posiekane bakalie. Dodać 2 łyżki miodu, cukier waniliowy i mak. Można ewentualnie dosłodzić do smaku.
Ugotować łazanki. Polać zezłoconym masłem. Nałożyć farsz. Wymieszać.
Bardzo dobre i smaczne danie. Lubię dania które n adrugi dzień smakują jeszcz...
Odsłon: 13582
Jeśli tak jak ja macie problem co zrobić z mięsem z rosołu to koniecznie musi...
Odsłon: 11487
Pyszne , delikatne pulpeciki z kremowym koperkowym sosie.
Odsłon: 52284
Pyszne , delikatne pulpeciki z kremowym koperkowym sosie.
Odsłon: 52284
Składniki
Zagotować mleko z wodą. Wsypać mak i pozostawić, by dobrze się zaparzył (ok. 10-15 minut). Na patelni rozpuścić masło. Dodać posiekane orzechy, lekko przesmażyć. Dorzucić pozostałe posiekane bakalie. Dodać 2 łyżki miodu, cukier waniliowy i mak. Można ewentualnie dosłodzić do smaku.
Ugotować łazanki. Polać zezłoconym masłem. Nałożyć farsz. Wymieszać.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Fasola Jaś po bretońsku
Dania główne
Polędwiczki grillowane w ziołach i surówka
Dania główne
Zapiekanka Rozmaitości
Dania główne
Zapiekanka gospodarska
Fasola Jaś po bretońsku
Fasolka po bretońsku to jedno ulubione danie jednogarnkowe mojego męża. Można...
Odsłon: 26
Polędwiczki grillowane w ziołach i surówka
Polędwica wieprzowa w wiosenno-letnich ziołach: lubczyk, natka pietruszki, ba...
Odsłon: 70