Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Po prostu pycha...młoda kapusta ,koperek i łazanki...mmm!!!!
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 6043
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 328
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13396
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2671
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 6043
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 328
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13396
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2671
Składniki
Cebulę siekamy i razem z pokrojonymi w paski boczniakami podsmażamy na maśle. Kapustę szatkujemy ,dodajemy cebulę i boczniaki i dusimy 35 min w szklance wody dosypując łyżeczkę soli. Makaron gotujemy według przepisu na opakowaniu. Osączamy i dodajemy do kapusty razem z posiekanym koperkiem i parówkami pokrojonymi i podsmażonymi na suchej patelni. Do smaku doprawiamy solą ,pieprzem oraz sokiem z cytryny.