Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Młoda kapusta już pojawiła się w naszym warzywniaku. Od razu pomyśleliśmy o łazankach z koperkiem, ten zapach! I oczywiście niedawno odkryte parówki sojowe, które idealnie wpisują się do tego dania.
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 212
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 317
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 299
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 212
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 317
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 299
Składniki
Makaron gotujemy wg przepisu zawartego na opakowaniu. Cebulę siekamy, podsmażamy na oleju, dodajemy poszatkowaną kapustę, pokrojone parówki, zalewamy wrzątkiem (200 ml) i dusimy pod przykryciem przez kwadrans. Dodajemy makaron, koperek i dokładnie mieszamy. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem.