Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Młoda kapusta już pojawiła się w naszym warzywniaku. Od razu pomyśleliśmy o łazankach z koperkiem, ten zapach! I oczywiście niedawno odkryte parówki sojowe, które idealnie wpisują się do tego dania.
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12452
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 878
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12452
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 878
Składniki
Makaron gotujemy wg przepisu zawartego na opakowaniu. Cebulę siekamy, podsmażamy na oleju, dodajemy poszatkowaną kapustę, pokrojone parówki, zalewamy wrzątkiem (200 ml) i dusimy pod przykryciem przez kwadrans. Dodajemy makaron, koperek i dokładnie mieszamy. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem.