Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Młoda kapusta już pojawiła się w naszym warzywniaku. Od razu pomyśleliśmy o łazankach z koperkiem, ten zapach! I oczywiście niedawno odkryte parówki sojowe, które idealnie wpisują się do tego dania.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13631
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1563
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15076
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6188
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13631
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1563
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15076
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6188
Składniki
Makaron gotujemy wg przepisu zawartego na opakowaniu. Cebulę siekamy, podsmażamy na oleju, dodajemy poszatkowaną kapustę, pokrojone parówki, zalewamy wrzątkiem (200 ml) i dusimy pod przykryciem przez kwadrans. Dodajemy makaron, koperek i dokładnie mieszamy. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem.