Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Młoda kapusta już pojawiła się w naszym warzywniaku. Od razu pomyśleliśmy o łazankach z koperkiem, ten zapach! I oczywiście niedawno odkryte parówki sojowe, które idealnie wpisują się do tego dania.
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1598
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 559
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1598
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 559
Składniki
Makaron gotujemy wg przepisu zawartego na opakowaniu. Cebulę siekamy, podsmażamy na oleju, dodajemy poszatkowaną kapustę, pokrojone parówki, zalewamy wrzątkiem (200 ml) i dusimy pod przykryciem przez kwadrans. Dodajemy makaron, koperek i dokładnie mieszamy. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem.