Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 17622
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6696
Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 17622
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6696
Składniki
Kapustę szatkujemy, wrzucamy do dużego garnka i zalewamy wrzątkiem. Po 5 minutach wodę zlewamy. Na patelni rozgrzewamy o 3 łyżki oliwy i podsmażamy na niej drobno posiekane cebule. Dodajemy kapustę i dusimy całość 30 min pod przykryciem. Łazanki gotujemy wg przepisu na opakowaniu i odcedzamy. Wszystkie składniki łączymy ze sobą, przyprawiamy i zapiekamy w piekarniku ok. 20 min.