Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5550
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1031
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12060
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5138
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1471
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5550
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1031
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12060
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5138
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1471
Składniki
Kapustę szatkujemy, wrzucamy do dużego garnka i zalewamy wrzątkiem. Po 5 minutach wodę zlewamy. Na patelni rozgrzewamy o 3 łyżki oliwy i podsmażamy na niej drobno posiekane cebule. Dodajemy kapustę i dusimy całość 30 min pod przykryciem. Łazanki gotujemy wg przepisu na opakowaniu i odcedzamy. Wszystkie składniki łączymy ze sobą, przyprawiamy i zapiekamy w piekarniku ok. 20 min.