Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336699
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4094
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423236
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2633
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336699
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4094
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423236
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2633
Składniki
Kapustę szatkujemy, wrzucamy do dużego garnka i zalewamy wrzątkiem. Po 5 minutach wodę zlewamy. Na patelni rozgrzewamy o 3 łyżki oliwy i podsmażamy na niej drobno posiekane cebule. Dodajemy kapustę i dusimy całość 30 min pod przykryciem. Łazanki gotujemy wg przepisu na opakowaniu i odcedzamy. Wszystkie składniki łączymy ze sobą, przyprawiamy i zapiekamy w piekarniku ok. 20 min.