Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Końcówka mojej własnej kiszonej kapusty,co zrobić? Miał być bigos,zrobiłam łazanki bo szybko i smacznie.:)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7793
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 268
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2955
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 578
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7793
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 268
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2955
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 578
Składniki
Kapustę ugotować przez 40min.Jeśli nie mamy własnej to dodać kminek,startą marchew,ziele 6 szt i liście laurowe-do gotowania.Ja do domowej kiszonej kapusty daję te składniki wyżej wymienione. Cebulę pokroić w kostkę ,zeszklić na maśle,dodać pokrojoną w kostkę kiełbasę oraz boczek. Smażyć około pół godz.
Wystudzoną kapustę mocno odcisnąć rękoma i pokroić na mniejsze kawałeczki. Dodać do wędlin i podsmażać chwilę. W między czasie ugotować makaron,odcedzić i dodać do kapusty. Doprawić do smaku,dodać lubczyk,pieprz maggi,zasmażyć .
Smacznego!