Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 2301
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 66
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 113
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 68
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 2301
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 66
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 113
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 68
Składniki
Cebulę pokroić w piórka, kiełbasę, paprykę i cukinię w kostkę.
Do rondelka wlać łyżkę oliwy i podsmażyć cebulę. Po chwili dodać kiełbasę, paprykę oraz cukinię. Wszystko posolić, dodać pieprzu i podsmażyć.
Dodać pół łyżeczki czosnku granulowanego i ok. łyżeczki czosnku niedźwiedziego. Chwilę podsmażyć.
Dodać pół słoiczka pasty i zalać szklanką wody. Wszystko dusić na małym ogniu ok. 20 minut. Doprawić do smaku. Podawać z chlebem. Najlepiej smakuje kiedy trochę odstoi:)