Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 176
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4390
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11931
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6797
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5600
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 176
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4390
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11931
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6797
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5600
Składniki
Kroimy cukinię w krążki potem jeszcze na pół wrzucamy do garnka. Z papryki wycinamy środek i kroimy w kostkę dodajemy do garnka. Fasolę czerwoną odsączamy na durszlaku. Pomidory z puszki dodajemy do garnka.
Cebulę obieramy i kroimy w kostkę smażymy na patelni. W tym czasie kroimy kiełbasę. Dodajemy do cebuli i czosnek wyciśnięty. Smażymy aż kiełbaska się trochę przypiecze. Dodajemy do warzyw i przyprawy wedle uznania i 250 ml wodymmieszamy z koncentratem dodajemy do garnka. Fasolę czerwoną dodajemy w połowie gotowania. Dusimy wszystko 30-40minut od czasu do czasu mieszając. Podawać z chlebkiem , ziemniakami lub ryżem. Smacznego:-)