Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 500
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 949
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 234
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 500
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 949
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 234
Składniki
Kroimy cukinię w krążki potem jeszcze na pół wrzucamy do garnka. Z papryki wycinamy środek i kroimy w kostkę dodajemy do garnka. Fasolę czerwoną odsączamy na durszlaku. Pomidory z puszki dodajemy do garnka.
Cebulę obieramy i kroimy w kostkę smażymy na patelni. W tym czasie kroimy kiełbasę. Dodajemy do cebuli i czosnek wyciśnięty. Smażymy aż kiełbaska się trochę przypiecze. Dodajemy do warzyw i przyprawy wedle uznania i 250 ml wodymmieszamy z koncentratem dodajemy do garnka. Fasolę czerwoną dodajemy w połowie gotowania. Dusimy wszystko 30-40minut od czasu do czasu mieszając. Podawać z chlebkiem , ziemniakami lub ryżem. Smacznego:-)