Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczne danie na obiad.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4902
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13287
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5806
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7456
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4902
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13287
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5806
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7456
Składniki
Wykonanie: Paprykę oczyścić z nasion i pokroić w paski razem z chili. Cebulę obrać pokroić w drobną kostkę i zeszklić na oleju. Dodać pokrojone filety z kurczaka, przyprawić do smaku i smażyć przez 10 minut mieszając. Wrzucić papryki, liść laurowy i posiekany rozmaryn. Po 10 minutach dodać odcedzoną fasolę i pomidory z zalewą. Doprawić w razie potrzeby, chwilę poddusić, ozdobić gałązkami rozmarynu i podawać z pieczywem.