Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczne danie na obiad.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8474
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 542
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8474
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 542
Składniki
Wykonanie: Paprykę oczyścić z nasion i pokroić w paski razem z chili. Cebulę obrać pokroić w drobną kostkę i zeszklić na oleju. Dodać pokrojone filety z kurczaka, przyprawić do smaku i smażyć przez 10 minut mieszając. Wrzucić papryki, liść laurowy i posiekany rozmaryn. Po 10 minutach dodać odcedzoną fasolę i pomidory z zalewą. Doprawić w razie potrzeby, chwilę poddusić, ozdobić gałązkami rozmarynu i podawać z pieczywem.