Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczne danie na obiad.
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 195
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 195
Składniki
Wykonanie: Paprykę oczyścić z nasion i pokroić w paski razem z chili. Cebulę obrać pokroić w drobną kostkę i zeszklić na oleju. Dodać pokrojone filety z kurczaka, przyprawić do smaku i smażyć przez 10 minut mieszając. Wrzucić papryki, liść laurowy i posiekany rozmaryn. Po 10 minutach dodać odcedzoną fasolę i pomidory z zalewą. Doprawić w razie potrzeby, chwilę poddusić, ozdobić gałązkami rozmarynu i podawać z pieczywem.