Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjne leczo w nieco zmienionej odsłonie
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 3103
Przepis dnia
To proste i szybkie danie w sam raz na obiad dla osób lubiących delikatne mię...
Odsłon: 10322
Proponujemy błyskawiczny obiad dla zabieganych, czyli makaron spaghetti w pro...
Odsłon: 716
Podstawa każdej zupy i również zupa sama w sobie. Poniżej przepis na wywar z...
Odsłon: 85
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 3103
Przepis dnia
To proste i szybkie danie w sam raz na obiad dla osób lubiących delikatne mię...
Odsłon: 10322
Proponujemy błyskawiczny obiad dla zabieganych, czyli makaron spaghetti w pro...
Odsłon: 716
Podstawa każdej zupy i również zupa sama w sobie. Poniżej przepis na wywar z...
Odsłon: 85
Składniki
Wszystkie warzywa i kiełbasę kroimy w kostkę. W głębokim naczyniu rozgrzewamy olej. Dodajemy zioła prowansalskie, ziele angielskie i liść laurowy. Następnie dodajemy kolejno warzywa - cebulę, po ok. 5 minutach paprykę, następnie po około 3 minutach pieczarki, po kolejnych 3 minutach cukinię. Następnie po 5 minutach dodajemy świeże oraz suszone pomidory. Całość dusimy jeszcze przez około 8 minut. Dodajemy pokrojoną kiełbasę oraz pół kartonika przecieru pomidorowego (około 10 łyżek).
Doprawiamy pieprzem ziołowym oraz bazylią. Dusimy jeszcze około 2 minuty.