Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Leczo w polskim wydaniu najlepsze.
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7935
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1239
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13709
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7935
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1239
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13709
Składniki
Wykonanie: Paprykę, cukinię, cebulę, i pomidory umyć, pokroić (paprykę oczyścić z nasion) włożyć do rondelka na rozgrzany tłuszcz. Dodać pokrojoną w kostkę kiełbasę i dusić około 25 minut ( w razie potrzeby podlać wodą). Następnie dodać groszek, przyprawić do smaku i na wolnym ogniu gotować jeszcze 15 minut. Możemy podawać z ziemniakami, pieczywem lub ryżem.