Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Leczo w polskim wydaniu najlepsze.
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7485
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2428
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7485
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2428
Składniki
Wykonanie: Paprykę, cukinię, cebulę, i pomidory umyć, pokroić (paprykę oczyścić z nasion) włożyć do rondelka na rozgrzany tłuszcz. Dodać pokrojoną w kostkę kiełbasę i dusić około 25 minut ( w razie potrzeby podlać wodą). Następnie dodać groszek, przyprawić do smaku i na wolnym ogniu gotować jeszcze 15 minut. Możemy podawać z ziemniakami, pieczywem lub ryżem.