Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Leczo w polskim wydaniu najlepsze.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8063
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 376
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8063
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 376
Składniki
Wykonanie: Paprykę, cukinię, cebulę, i pomidory umyć, pokroić (paprykę oczyścić z nasion) włożyć do rondelka na rozgrzany tłuszcz. Dodać pokrojoną w kostkę kiełbasę i dusić około 25 minut ( w razie potrzeby podlać wodą). Następnie dodać groszek, przyprawić do smaku i na wolnym ogniu gotować jeszcze 15 minut. Możemy podawać z ziemniakami, pieczywem lub ryżem.