Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34162
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1364
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34162
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1364
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Składniki
W garnku rozgrzać olej rzepakowy z masłem. Dodać pokrojoną w kostkę cebulę i pokrojony w kosteczkę czosnek. Jak już widać, że cebula jest zeszklona dodać pieczarki pokrojona na ćwiartki. Dusić na wolnym ogniu, mieszać. Dodać papryki pozbawione gniazd nasiennych i pokrojone w kostkę. Cukinię dodać też pokrojoną w kostkę. Teraz pomidory z puszki i koncentrat pomidorowy. Gotować na wolnym ogniu i pomieszać od czasu do czasu. Cukinia nie powinna się rozpaść. Dodać cukier, pieprz młotkowany z kolendrą, paprykę, płatki chilli, sól do smaku. Gotowe. Smacznego.