Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Leczo. Jednogarnkowe danie z cebuli, kiełbasy, papryki i pomidorów
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1795
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14399
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19502
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13157
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1795
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14399
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19502
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13157
Składniki
Kroimy całą cebulę w piórka przekładamy do garnka i solimy. Przesmażamy na dwóch łyżkach oleju.
. Kiełbasę kroimy na półksiężyce i smażymy na suchej patelni a następnie odstawiamy na bok.
Wszystkie papryki oczyszczamy z gniazd i kroimy w kostkę. Dodajemy do cebuli i podlewamy całość bulionem
Dodajemy krojone pomidory z puszki i dwie łyżki koncentratu. Mieszamy, przykrywamy i dusimy na średnim ogniu przez 15 minut
Dodajemy przyprawy i podsmażoną kiełbasę. Mieszamy i dusimy przez 30 minut pod przykryciem.
Nasze leczo jest już gotowe… Smacznego!!!