Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
zima nie jest pewnie najlepszą porą roku na przygotowywanie lecza, ale w sklepach pojawiły się takie młode, apetyczne cukinie, że zdecydowałam się na to danie, oczywiście wersja wegetariańska
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113075
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 459
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 799
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 600
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113075
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 459
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 799
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 600
Składniki
1. na oleju poddusić pokrojoną w plastry cebulę i czosnek, dodać pokrojoną paprykę, następnie pokrojone pieczarki, podlać wodą, dodać przyprawy i koncentrat pomidorowy, dusić na małym ogniu, na koniec dodać pokrojoną cukinię, dusić jeszcze ok 7-8 min, na koniec dodać czubrycę, smacznego