Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Leczo z cukinią i kiełbasą – idealne danie na obiad lub kolację! Szybkie w przygotowaniu, aromatyczne i pełne warzyw.
Pyszna tarta z owocami lata to radość dla oczu i rozkosz dla podniebienia! :)
Odsłon: 19
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 520
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 5398
Pyszna tarta z owocami lata to radość dla oczu i rozkosz dla podniebienia! :)
Odsłon: 19
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 520
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 5398
Składniki
W garnku na oleju podsmażamy drobno pokrojoną cebulę oraz czosnek.
Następnie dodajemy pokrojoną paprykę, a potem cukinię. W międzyczasie sparzamy pomidory i obieramy je ze skóry.
Na patelni podsmażamy kiełbasę i dodajemy do garnka z warzywami. Dodajemy również pokrojone pomidory, wszystkie przyprawy oraz koncentrat pomidorowy.
Dusimy wszystko około 5-10 minut lub do miękkości warzyw. Na koniec możemy doprawić danie według własnego uznania. Nasze leczo z cukinią i kiełbasą jest już gotowe. Smacznego