Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na leczo mięsem mielonym, cukinią, papryką oraz fasolą.
W garnku rozgrzewamy olej i szklimy cebulę. Dodajemy mięso i dokładnie obsmażamy.
Natępnie dodajemy cukinię, paprykę oraz przyprawy. Smażymy około 10 minut.
Teraz dodajemy pomidory, passatę i bulion. Dusimy 5 minut od czasu do czasu mieszając.
Na koniec dodajemy odsączoną kukurydzę i fasolkę i gotujemy na małym ogniu jeszcze przez 5 minut. Doprawiamy w razie potrzeby do smaku.
Gotowe smacznego
Składniki
W garnku rozgrzewamy olej i szklimy cebulę. Dodajemy mięso i dokładnie obsmażamy.
Natępnie dodajemy cukinię, paprykę oraz przyprawy. Smażymy około 10 minut.
Teraz dodajemy pomidory, passatę i bulion. Dusimy 5 minut od czasu do czasu mieszając.
Na koniec dodajemy odsączoną kukurydzę i fasolkę i gotujemy na małym ogniu jeszcze przez 5 minut. Doprawiamy w razie potrzeby do smaku. Gotowe smacznego
Przepisy Dania główne
Dania główne
Kotleciki po bałkańsku
Dania główne
Kasza jaglana z zielonymi warzywami
Dania główne
Burgery rybne
Dania główne
Kurczak zawijany w roladę
Kotleciki po bałkańsku
Kotleciki po bałkańsku to kwintesencja kuchni z tego regionu. Aromatyczne, le...
Odsłon: 1316
Kasza jaglana z zielonymi warzywami
uwielbiam kaszę jaglaną pod każdą postacią, z dodatkiem warzyw staje się szyb...
Odsłon: 71