Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Klasyczne leczo to prawdziwa pychotka:). Lecz czasami przyda się odmiana - zapraszam na leczo z frankfurterkami, zrobione na ostro, bo z papryczkami chilli. Pikantne i wyraziste w smaku. Smacznego:).
To jest od tegorocznego lata moja ulubiona cukinia z przyprawą gyros, którą p...
Odsłon: 177
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 174
Przepis na fasolkę po bretońsku. Tej kultowej potrawy nie trzeba nikomu przed...
Odsłon: 456
Nie przegapcie! Prosty, smaczny i efektowny przepis! Smak umiarkowanie słodki...
Odsłon: 113
To jest od tegorocznego lata moja ulubiona cukinia z przyprawą gyros, którą p...
Odsłon: 177
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 174
Przepis na fasolkę po bretońsku. Tej kultowej potrawy nie trzeba nikomu przed...
Odsłon: 456
Nie przegapcie! Prosty, smaczny i efektowny przepis! Smak umiarkowanie słodki...
Odsłon: 113
Składniki
Frankfurterki kroimy na kawałki, cebulę, i papryki w kostkę.
Na rozgrzanym oleju podsmażamy kiełbaski, następnie dodajemy cebulę, paprykę i przypawy. Smażymy chwilę, dodajemy 1/4 szklanki wody i pomidory z puszki. Dusimy przez około 30 minut do miękkości warzyw.