Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Leczo z kawałkami mintaja"
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 656
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 93
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 29
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2696
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 656
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 93
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 29
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2696
Składniki
Filety umyj i osusz ręcznikiem papierowym, pokrój na porcje, posól i oprósz mąką. Po zarumienieniu na patelni z obu stron odłóż w ciepłe miejsce. Cebulę pokrój w paseczki i podsmaż chwilę w oleju po smażeniu ryb.
Dodaj przecier pomidorowy oraz leczo i duś przez chwilę wszystko razem. Rybę włóż do warzyw i podgrzej. Przed podaniem udekoruj danie plastrami cytryny.Źródło: Na żywo