Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczne leczo ,bardzo syte i smaczne.
Przepis dnia
Stek Strindberga to danie z wołowiny. Wybrałam rumsztyk, ale czasami używa si...
Odsłon: 12058
JEŻELI CHCEMY DOBRZE UMRZEĆ, TO MUSIMY DOBRZE ŻYĆ - MOTTO VINCENZA PRIESSNITZ...
Odsłon: 55
Przepis dnia
Stek Strindberga to danie z wołowiny. Wybrałam rumsztyk, ale czasami używa si...
Odsłon: 12058
JEŻELI CHCEMY DOBRZE UMRZEĆ, TO MUSIMY DOBRZE ŻYĆ - MOTTO VINCENZA PRIESSNITZ...
Odsłon: 55
Składniki
Cebulę pokroić w piórka i zeszklic,dodać pokrojoną w pół plasterki kiełbasę i podsmażyc. Cukinię ,ogórki i pomidory obrane ze skórki pokroić w kostke. Wrzucić do rondla do cebuli i kiełbasy. Dodać papryczkę chili i przyprawy. Gotować pół godz.warzywa puszczą sok ,tak,że wody nie trzeba będzie dolewać. Ja lubię chrupkie warzywa,więc ten czas mi wystarczył do zrobienia lecza.Jeśli chcecie leczo bardziej rozgotowane,musicie dłużej gotowac. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Smacznego życzę!