Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczne leczo ,bardzo syte i smaczne.
Ponieważ w tym roku okoliczne robinie kwitną dość obficie, postanowiłam wypró...
Odsłon: 51
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 2367
Jarskie kotleciki pełne smaku.
Odsłon: 210
Ponieważ w tym roku okoliczne robinie kwitną dość obficie, postanowiłam wypró...
Odsłon: 51
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 2367
Jarskie kotleciki pełne smaku.
Odsłon: 210
Składniki
Cebulę pokroić w piórka i zeszklic,dodać pokrojoną w pół plasterki kiełbasę i podsmażyc. Cukinię ,ogórki i pomidory obrane ze skórki pokroić w kostke. Wrzucić do rondla do cebuli i kiełbasy. Dodać papryczkę chili i przyprawy. Gotować pół godz.warzywa puszczą sok ,tak,że wody nie trzeba będzie dolewać. Ja lubię chrupkie warzywa,więc ten czas mi wystarczył do zrobienia lecza.Jeśli chcecie leczo bardziej rozgotowane,musicie dłużej gotowac. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Smacznego życzę!