Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczne leczo ,bardzo syte i smaczne.
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15679
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4719
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 390
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2951
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15679
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4719
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 390
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2951
Składniki
Cebulę pokroić w piórka i zeszklic,dodać pokrojoną w pół plasterki kiełbasę i podsmażyc. Cukinię ,ogórki i pomidory obrane ze skórki pokroić w kostke. Wrzucić do rondla do cebuli i kiełbasy. Dodać papryczkę chili i przyprawy. Gotować pół godz.warzywa puszczą sok ,tak,że wody nie trzeba będzie dolewać. Ja lubię chrupkie warzywa,więc ten czas mi wystarczył do zrobienia lecza.Jeśli chcecie leczo bardziej rozgotowane,musicie dłużej gotowac. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Smacznego życzę!