Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczne leczo ,bardzo syte i smaczne.
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19766
Zimowe brownie pełne korzennych przypraw i zielonego lukru z dodatkiem matcha...
Odsłon: 2904
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3999
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 648
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19766
Zimowe brownie pełne korzennych przypraw i zielonego lukru z dodatkiem matcha...
Odsłon: 2904
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3999
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 648
Składniki
Cebulę pokroić w piórka i zeszklic,dodać pokrojoną w pół plasterki kiełbasę i podsmażyc. Cukinię ,ogórki i pomidory obrane ze skórki pokroić w kostke. Wrzucić do rondla do cebuli i kiełbasy. Dodać papryczkę chili i przyprawy. Gotować pół godz.warzywa puszczą sok ,tak,że wody nie trzeba będzie dolewać. Ja lubię chrupkie warzywa,więc ten czas mi wystarczył do zrobienia lecza.Jeśli chcecie leczo bardziej rozgotowane,musicie dłużej gotowac. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Smacznego życzę!