Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczne leczo ,bardzo syte i smaczne.
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1035
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2944
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1035
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2944
Składniki
Cebulę pokroić w piórka i zeszklic,dodać pokrojoną w pół plasterki kiełbasę i podsmażyc. Cukinię ,ogórki i pomidory obrane ze skórki pokroić w kostke. Wrzucić do rondla do cebuli i kiełbasy. Dodać papryczkę chili i przyprawy. Gotować pół godz.warzywa puszczą sok ,tak,że wody nie trzeba będzie dolewać. Ja lubię chrupkie warzywa,więc ten czas mi wystarczył do zrobienia lecza.Jeśli chcecie leczo bardziej rozgotowane,musicie dłużej gotowac. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Smacznego życzę!