Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Leczo z kremem paprykowo pomidorowym to smaczne i pożywne danie obiadowe i nie tylko. Polecam
rondel, łyżka, nóż, ręcznik papierowy, deska do krojenia,
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10405
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5995
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5316
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12848
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4594
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10405
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5995
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5316
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12848
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4594
Składniki
Przygotowanie sosu; Wszystkie składniki na sos obrać , ugotować z dodatkiem soli , pieprzu i kostek rosołowych. Po ugotowaniu lekko przestudzić i zmiksować. Papryki oczyścić z gniazd nasiennych umyć , osuszyć i pokroić w kostkę. Pieczarki obrać i pokroić w półplasterki, cebulę po obraniu pokroić w kostkę, kiełbasę w półplasterki. W rondlu rozgrzać olej , podsmażyć do zeszklenia cebulę, dodać pokrojone pieczarki , podsmażać około 5 - 8 minut, dodać pokrojone papryki i podsmażać kolejne 10 minut, dodać pokrojoną kiełbasę i podsmażać kolejne 10 minut. po czym wlać sos paprykowo - pomidorowy doprowadzić do zagotowania, w razie potrzeby doprawić do smaku najlepiej według swojego uznania. Smacznego
Leczo po ugotowaniu.
Leczo gotowe do podania.