Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Leczo z kremem paprykowo pomidorowym to smaczne i pożywne danie obiadowe i nie tylko. Polecam
rondel, łyżka, nóż, ręcznik papierowy, deska do krojenia,
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 23097
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 1200
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104929
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 23097
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 1200
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104929
Składniki
Przygotowanie sosu; Wszystkie składniki na sos obrać , ugotować z dodatkiem soli , pieprzu i kostek rosołowych. Po ugotowaniu lekko przestudzić i zmiksować. Papryki oczyścić z gniazd nasiennych umyć , osuszyć i pokroić w kostkę. Pieczarki obrać i pokroić w półplasterki, cebulę po obraniu pokroić w kostkę, kiełbasę w półplasterki. W rondlu rozgrzać olej , podsmażyć do zeszklenia cebulę, dodać pokrojone pieczarki , podsmażać około 5 - 8 minut, dodać pokrojone papryki i podsmażać kolejne 10 minut, dodać pokrojoną kiełbasę i podsmażać kolejne 10 minut. po czym wlać sos paprykowo - pomidorowy doprowadzić do zagotowania, w razie potrzeby doprawić do smaku najlepiej według swojego uznania. Smacznego
Leczo po ugotowaniu.
Leczo gotowe do podania.