Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie, proste i pyszne danie na obiad czy kolację.
Jak ja to lubię, zapiekanki z pieczarkami to moje ulubione jedzonko , często...
Odsłon: 608
Przepyszne kotleciki, czyli sposób na lżejszy obiad.
Odsłon: 1344
Dobra przyprawa może odmienić potrawę. Tak jest w tym przypadku. Polecam czub...
Odsłon: 427
Wystarczy kilka minut i mamy smaczny dodatek do kawy. Polecam.
Odsłon: 300
Kotleciki z cukinii w chrupiącej panierce możemy podać jako przekąskę lub z d...
Odsłon: 30761
Jak ja to lubię, zapiekanki z pieczarkami to moje ulubione jedzonko , często...
Odsłon: 608
Przepyszne kotleciki, czyli sposób na lżejszy obiad.
Odsłon: 1344
Dobra przyprawa może odmienić potrawę. Tak jest w tym przypadku. Polecam czub...
Odsłon: 427
Wystarczy kilka minut i mamy smaczny dodatek do kawy. Polecam.
Odsłon: 300
Kotleciki z cukinii w chrupiącej panierce możemy podać jako przekąskę lub z d...
Odsłon: 30761
Składniki
Kiełbasę pokroić w pół plasterki i lekko podsmażyć w rondlu na smalcu. Paprykę i cebulę pokroić w kostkę, czosnek w plasterki, kapustę poszatkować. Do podsmażonej kiełbasy dodać pokrojoną paprykę i smażyć przez 5 min. często mieszając. Dodać kapustę, cebulę i czosnek. Gotować na małym ogniu przez 5 min. Dodać pomidory z puszki, paprykę w proszku, wodę i liście laurowe. Mieszamy i gotujemy bez przykrycia 15 min. Doprawić solą i pieprzem, pod koniec dodać pokrojony koperek. Podawać z kaszą lub pieczywem.