Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Będąc w Bieszczadach zasmakowałam takiej pyszności. Szybkie, proste i bardzo pyszne.
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 251
Polecam.
Odsłon: 738
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36249
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 408
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 251
Polecam.
Odsłon: 738
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36249
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 408
Składniki
Na oleju podsmażamy pokrojoną w kostkę cebule (można ja posypać szczyptą cukru, aby się nie przypalała). Kiedy się zeszkli dodajemy pokrojoną w kostkę kiełbasę. Mieszamy i podsmażamy.
Następnie do podsmażonej kiełbasy dodajemy pokrojoną w paseczki paprykę, startą na tarce o grubych oczkach marchew oraz pokrojonego w kostkę ogórka. Mieszamy i podsmażamy około 5 minut.
Kolejno dodajemy poszatkowaną kapustę. Mieszamy, doprowadzamy do wrzenia. Podlewamy szklanką wody w razie konieczności i gotujemy około 5*8 minut.
Na końcu dodajemy pokrojone w kostkę pomidory oraz poszatkowaną natkę pietruszki. Wszystko mieszamy doprawiamy solą i pieprzem i gotujemy jakieś 5-8 minut. Podajemy na gorąco z chlebem lub z ziemniaczkami i kotletem mielonym. Smacznego !!!
;-D
;-)))
;-XD
;-d