Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozgrzewające, sycące danie jednogarnkowe z warzywami i kiełbasą.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8069
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1164
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9839
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4529
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 538
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8069
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1164
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9839
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4529
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 538
Składniki
Obieramy cebulę i pieczarki, kroimy w plastry, lekko solimy i dusimy w garnku z 2 łyżkami oleju kilka minut. Dodajemy oczyszczoną z nasion pokrojone papryki.
Dodajemy pokrojone w kostkę kiełbasę, domową kostkę rosołową.
Dodajemy obrane ze skórki pokrojone w kostkę marchew, cukinię i patisona, pokrojoną natkę pietruszki, i koper, mieszamy i dusimy na wolnym ogniu do miękkości składników.
Gdy wszystkie dodane składniki będą miękkie dodajemy puszkę pokrojonych pomidorów bez skórki. Dusimy jeszcze na wolnym ogniu 15 minut pod przykryciem, doprawiamy do smaku pozostałymi przyprawami.
Smacznego!!!