Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozgrzewające, sycące danie jednogarnkowe z warzywami i kiełbasą.
Pyszna tarta z owocami lata to radość dla oczu i rozkosz dla podniebienia! :)
Odsłon: 97
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 615
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 5718
Pyszna tarta z owocami lata to radość dla oczu i rozkosz dla podniebienia! :)
Odsłon: 97
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 615
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 5718
Składniki
Obieramy cebulę i pieczarki, kroimy w plastry, lekko solimy i dusimy w garnku z 2 łyżkami oleju kilka minut. Dodajemy oczyszczoną z nasion pokrojone papryki.
Dodajemy pokrojone w kostkę kiełbasę, domową kostkę rosołową.
Dodajemy obrane ze skórki pokrojone w kostkę marchew, cukinię i patisona, pokrojoną natkę pietruszki, i koper, mieszamy i dusimy na wolnym ogniu do miękkości składników.
Gdy wszystkie dodane składniki będą miękkie dodajemy puszkę pokrojonych pomidorów bez skórki. Dusimy jeszcze na wolnym ogniu 15 minut pod przykryciem, doprawiamy do smaku pozostałymi przyprawami.
Smacznego!!!