Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Leczo to moja ulubiona jednogarnkowa potrawa, szczególnie w sezonie letnim, gdzie wybór warzyw jest ogromny. W zasadzie możemy wrzucić wszystko co lubimy, a smak będzie idealny :)Tym razem zamiast przecieru pomidorowego użyłam gotowe pomidory w puszce- wyszło pysznie!
No i kolejny gadżet do domu zakupiony. Nie dałem się ponieść modzie, nagłemu...
Odsłon: 38
Nie ma lepszych wyrobów od domowych. Czy salceson, pasztetowa, mielonka, zaws...
Odsłon: 229
Przepis dnia
Wątróbkę drobiową najczęściej smażymy z cebulką. Czasami dodajemy do niej jab...
Odsłon: 6998
No i kolejny gadżet do domu zakupiony. Nie dałem się ponieść modzie, nagłemu...
Odsłon: 38
Nie ma lepszych wyrobów od domowych. Czy salceson, pasztetowa, mielonka, zaws...
Odsłon: 229
Przepis dnia
Wątróbkę drobiową najczęściej smażymy z cebulką. Czasami dodajemy do niej jab...
Odsłon: 6998
Składniki
Wykonanie: Cebulę, czosnek obrać, posiekać i podsmażyć na oleju. Po chwili dodać pokrojoną w miarę drobno kiełbasę i smażyć 2-3 minutki. Dodać pozostałe warzywa pokrojone według uznania. Całość zalać pomidorami z puszki, doprawić solą i pieprzem do smaku, posypać papryką i dusić pod przykryciem około 30-40 minut.