Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Leczo to moja ulubiona jednogarnkowa potrawa, szczególnie w sezonie letnim, gdzie wybór warzyw jest ogromny. W zasadzie możemy wrzucić wszystko co lubimy, a smak będzie idealny :)Tym razem zamiast przecieru pomidorowego użyłam gotowe pomidory w puszce- wyszło pysznie!
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13434
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1532
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14806
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6093
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13434
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1532
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14806
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6093
Składniki
Wykonanie: Cebulę, czosnek obrać, posiekać i podsmażyć na oleju. Po chwili dodać pokrojoną w miarę drobno kiełbasę i smażyć 2-3 minutki. Dodać pozostałe warzywa pokrojone według uznania. Całość zalać pomidorami z puszki, doprawić solą i pieprzem do smaku, posypać papryką i dusić pod przykryciem około 30-40 minut.