Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sekret dobrze przyrządzonego leczo polega na tym, że nie dodajemy ani kropli wody.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12006
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1332
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12660
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 4001
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12006
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1332
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12660
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 4001
Składniki
W garnku dusimy pokrojoną cebulę na oleju, gdy cebula będzie w miarę miękka, dodajemy pokrojoną w plastry paprykę i dalej dusimy. Gdy w garnku zrobi się w sucho dodajemy mokre warzywa: Pokrojone pomidory i obrane i pokrojone w kostkę ogórki. Doprawiamy przyprawami: dodajemy kostkę rosołową, majeranek, ziele angielskie, liście laurowe, sól i sos sojowy. Wszystko dusimy do momentu aż warzywa będą w miarę miękkie.
Gdy warzywa będą się podduszały, na patelni podsmażyć pokrojoną kiełbasę wraz ze zmiażdżonym czosnkiem a następnie wrzucić do gorących warzyw i wszystko jeszcze chwilę poddusić. Podawać gorące. Smacznego :-)