Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekkie, zdrowe danie obiadowe na parze idealne na Wigilię. Doskonale sprawdza się dla osób starszych, dzieci, no i oczywiście dla reszty rodziny.
Polecam. Może być na śniadanie, może być na kolację. Samo dobro.
Odsłon: 1055
Pyszne i aromatyczne pierniczki które zaskakują każdemu Ja piekę je od lat i...
Odsłon: 170
Makowiec na kruchym cieście z kratką to przepyszne ciasto które zawsze gości...
Odsłon: 756
Szybkie i smaczne ciasteczka pieguski z czekoladą idealne na święta. Można je...
Odsłon: 805
Polecam. Może być na śniadanie, może być na kolację. Samo dobro.
Odsłon: 1055
Pyszne i aromatyczne pierniczki które zaskakują każdemu Ja piekę je od lat i...
Odsłon: 170
Makowiec na kruchym cieście z kratką to przepyszne ciasto które zawsze gości...
Odsłon: 756
Szybkie i smaczne ciasteczka pieguski z czekoladą idealne na święta. Można je...
Odsłon: 805
Składniki
Porcja dla 4 -5 osób. Ziemniaki obrać pokroić w średnią kostkę. Warzywa obrać pokroić w cienkie słupki, lub zakupić mrożonkę włoszczyzna w słupkach. Rybę skropić sokiem z cytryny, posypać solą i pieprzem cytrynowym. W spory saganku na parze zagotować wodę. W dolnym pojemniku ułożyć warzywa w górnym ryby. Parować ok. 25 minut. Składniki na sos wymieszać.
Na talerzach rozłożyć roszponkę, warzywa, rybę z plasterkiem cytryny i polać sosem.