Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekkie, zdrowe danie obiadowe na parze idealne na Wigilię. Doskonale sprawdza się dla osób starszych, dzieci, no i oczywiście dla reszty rodziny.
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 326
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 364
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 326
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 364
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Składniki
Porcja dla 4 -5 osób. Ziemniaki obrać pokroić w średnią kostkę. Warzywa obrać pokroić w cienkie słupki, lub zakupić mrożonkę włoszczyzna w słupkach. Rybę skropić sokiem z cytryny, posypać solą i pieprzem cytrynowym. W spory saganku na parze zagotować wodę. W dolnym pojemniku ułożyć warzywa w górnym ryby. Parować ok. 25 minut. Składniki na sos wymieszać.
Na talerzach rozłożyć roszponkę, warzywa, rybę z plasterkiem cytryny i polać sosem.