Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekkie, zdrowe danie obiadowe na parze idealne na Wigilię. Doskonale sprawdza się dla osób starszych, dzieci, no i oczywiście dla reszty rodziny.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1821
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1582
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1541
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 2029
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1821
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1582
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1541
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 2029
Składniki
Porcja dla 4 -5 osób. Ziemniaki obrać pokroić w średnią kostkę. Warzywa obrać pokroić w cienkie słupki, lub zakupić mrożonkę włoszczyzna w słupkach. Rybę skropić sokiem z cytryny, posypać solą i pieprzem cytrynowym. W spory saganku na parze zagotować wodę. W dolnym pojemniku ułożyć warzywa w górnym ryby. Parować ok. 25 minut. Składniki na sos wymieszać.
Na talerzach rozłożyć roszponkę, warzywa, rybę z plasterkiem cytryny i polać sosem.