Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przedstawiam przepis na zdrowy, niskokaloryczny obiad z kurczakiem w roli głównej. To taka podróbka gulaszu z wieprzowiny - zdrowsza, lżejsza a niektórzy sądzą nawet, że smaczniejsza:).
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 307
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 4376
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1855
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3616
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 30668
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 307
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 4376
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1855
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3616
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 30668
Składniki
Filet, paprykę, cukinię, cebulę kroimy w kostkę. Czosnek przeciskamy przez praskę, marchew ścieramy na dużych oczkach tarki.
Na rozgrzanym oleju podsmażamy filety do zarumienienia. Dodajemy wszystkie warzywa, podsmażamy około 10 minut, Wlewamy 200 ml wody, dusimy pod przykryciem przez około 30 minut, aż warzywa zaczną się rozpadać.
Pod koniec dodajemy koncentrat i przyprawy. Podajemy np. z kaszą.