Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszna ryba z warzywami.
Taki pieróg z farszem jest bardzo smaczny. Pasuje, żeby zabrać go do pracy.
Odsłon: 446
Ziemniaki , to tradycyjna potrawa chłopów holenderskich i jedna z ulubionych...
Odsłon: 133
Przepis dnia
Tosty z figami i serem Camembert to wyjątkowo smaczna i elegancka przekąska,...
Odsłon: 258
Pyszna i błyskawiczna w wykonaniu pasta kanapkowa.
Odsłon: 19081
Taki pieróg z farszem jest bardzo smaczny. Pasuje, żeby zabrać go do pracy.
Odsłon: 446
Ziemniaki , to tradycyjna potrawa chłopów holenderskich i jedna z ulubionych...
Odsłon: 133
Przepis dnia
Tosty z figami i serem Camembert to wyjątkowo smaczna i elegancka przekąska,...
Odsłon: 258
Pyszna i błyskawiczna w wykonaniu pasta kanapkowa.
Odsłon: 19081
Składniki
Rybę sprawić, umyć, odciąć głowę, oprószyć solą i pieprzem, skropić sokiem z cytryny i odstawić do lodówki na ok. 30 minut. Pory umyć, pokroić w talarki, cebulę w piórka, papryki pokroić w paski. Wszystkie warzywa wymieszać, oprószyć solą i pieprzem, skropić oliwą. Rybę umieścić w naczyniu żaroodpornym, skropić oliwą i obłożyć warzywami (część z nich włożyć do środka ryby). Całość obłożyć wiórkami masła. Naczynie przykryć i wstawić do nagrzanego piekarnika 200oC na 40 minut. Podawać z młodymi ziemniakami.