Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszna ryba z warzywami.
Rybę sprawić, umyć, odciąć głowę, oprószyć solą i pieprzem, skropić sokiem z cytryny i odstawić do lodówki na ok. 30 minut. Pory umyć, pokroić w talarki, cebulę w piórka, papryki pokroić w paski. Wszystkie warzywa wymieszać, oprószyć solą i pieprzem, skropić oliwą. Rybę umieścić w naczyniu żaroodpornym, skropić oliwą i obłożyć warzywami (część z nich włożyć do środka ryby). Całość obłożyć wiórkami masła. Naczynie przykryć i wstawić do nagrzanego piekarnika 200oC na 40 minut. Podawać z młodymi ziemniakami.
Ryby w tej zalewie tworzą niezapomniany smak
Odsłon: 14649
Jest kilka takich potraw, na których po wystudzeniach tworzy się brzydka wars...
Odsłon: 677
Szybkie i proste ciasto ucierane na każdą okazję. Na proszku, z odrobiną olej...
Odsłon: 193
Szybki i łatwy przepis na pyszne i zdrowe danie obiadowe
Odsłon: 723
Są tak smaczne, że grillowałam je już drugi raz!
Odsłon: 110
Szybkie i smaczne placuszki cynamonowe z rabarbarem i orzechami włoskimi idea...
Odsłon: 104
Pieczonki, regionalna potrawa z okolic Myszkowa. Ja zrobiłam je w naczyniu ża...
Odsłon: 17926
Podstawą udanego grilla są ciekawe i smakowite dodatki!
Odsłon: 67
Szybkie i proste ciasto ucierane na każdą okazję. Na proszku, z odrobiną olej...
Odsłon: 193
Szybki i łatwy przepis na pyszne i zdrowe danie obiadowe
Odsłon: 723
Są tak smaczne, że grillowałam je już drugi raz!
Odsłon: 110
Szybkie i smaczne placuszki cynamonowe z rabarbarem i orzechami włoskimi idea...
Odsłon: 104
Pieczonki, regionalna potrawa z okolic Myszkowa. Ja zrobiłam je w naczyniu ża...
Odsłon: 17926
Podstawą udanego grilla są ciekawe i smakowite dodatki!
Odsłon: 67
Składniki
Rybę sprawić, umyć, odciąć głowę, oprószyć solą i pieprzem, skropić sokiem z cytryny i odstawić do lodówki na ok. 30 minut. Pory umyć, pokroić w talarki, cebulę w piórka, papryki pokroić w paski. Wszystkie warzywa wymieszać, oprószyć solą i pieprzem, skropić oliwą. Rybę umieścić w naczyniu żaroodpornym, skropić oliwą i obłożyć warzywami (część z nich włożyć do środka ryby). Całość obłożyć wiórkami masła. Naczynie przykryć i wstawić do nagrzanego piekarnika 200oC na 40 minut. Podawać z młodymi ziemniakami.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Cukinia faszerowana mięsem z indyka i ryżem
Dania główne
Kotleciki po bałkańsku
Dania główne
Kasza jaglana z zielonymi warzywami
Dania główne
Burgery rybne
Cukinia faszerowana mięsem z indyka i ryżem
Faszerowana cukinia jest u nas jednym z ulubionych dań. Farsze robię rozmaite...
Odsłon: 36
Kotleciki po bałkańsku
Kotleciki po bałkańsku to kwintesencja kuchni z tego regionu. Aromatyczne, le...
Odsłon: 2833