Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Film o piratach dał mi natchnienie na to danie.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10317
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5946
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5299
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12759
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4521
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10317
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5946
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5299
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12759
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4521
Składniki
Cebulę pokroić w piórka, Pieczarki w mniejsze kawałki. Wszystko razem podsmażyć i doprawić do smaku solą i pieprzem. Odstawić do ostygnięcia.
Z Filetu wykroić środek tak aby filety wyglądały jak łódeczki. Odkrojony kawałek posłuży za przykrycie. Powstałe wgłębienie delikatnie rozbić aby nie uszkodzić dna naszej łódeczki. Posypać z wierzchu ziołami i przyprawą 5 smaków.
Łódeczki wypełnić pieczarkami z cebulą. Mozzarelle pokroić w kostkę i powciskać w łódeczki.
Przykryć wcześniej wyciętymi kawałkami i ponownie posypać wszystko przyprawami. Wstawić do rozgrzanego do 180 stopni piekarnika i piec ok 15-20 minut
Smacznego