Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szukasz nowego przepisu na danie obiadowe? Koniecznie musisz wypróbować przepisu poniżej, jest to wspaniały przepis na danie obiadowe. Moja rodzina zawsze się nimi zachwyca.
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326889
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12156
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 17100
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326889
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12156
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 17100
Składniki
1. Całe polówki mięsa nacinam w kratkę, doprawiam pieprzem oraz solą.
2. Cebulę, czosnek obieram, drobno kroję, smażę na rozgrzanym oleju. Do cebuli dodaję drobno pokrojone pieczarki, doprawiam pieprzem oraz solą. 3. Paprykę oczyszczam z nasion, drobno kroję, ogórki kroję w kostkę, warzywa przekładam do grzybów. 4. Następnie dodaję musztardę oraz koncentrat pomidorowy, wsypuje paprykę słodką, majeranek.
5. Połowę farszu układam na dnie naczynia żaroodpornego, następnie układam filety i ponownie farsz. 6. Piekę w rozgrzanym piekarniku 30 minut w 180°C.
7. Danie gotowe. 8. Smacznego.