Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szukasz nowego przepisu na danie obiadowe? Koniecznie musisz wypróbować przepisu poniżej, jest to wspaniały przepis na danie obiadowe. Moja rodzina zawsze się nimi zachwyca.
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 1029
Nie masz pomysłu na szybki deser bez pieczenia? Serniczki z patelni to strzał...
Odsłon: 623
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 1029
Nie masz pomysłu na szybki deser bez pieczenia? Serniczki z patelni to strzał...
Odsłon: 623
Składniki
1. Całe polówki mięsa nacinam w kratkę, doprawiam pieprzem oraz solą.
2. Cebulę, czosnek obieram, drobno kroję, smażę na rozgrzanym oleju. Do cebuli dodaję drobno pokrojone pieczarki, doprawiam pieprzem oraz solą. 3. Paprykę oczyszczam z nasion, drobno kroję, ogórki kroję w kostkę, warzywa przekładam do grzybów. 4. Następnie dodaję musztardę oraz koncentrat pomidorowy, wsypuje paprykę słodką, majeranek.
5. Połowę farszu układam na dnie naczynia żaroodpornego, następnie układam filety i ponownie farsz. 6. Piekę w rozgrzanym piekarniku 30 minut w 180°C.
7. Danie gotowe. 8. Smacznego.