Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
jak brakuje mi pomysłu na obiad to robię takie mięsko, danie jest proste, pyszne i szybko się przygotowuje
Placki z selera to świetna i nietypowa alternatywa dla klasycznych placków zi...
Odsłon: 2283
Bardzo smaczna ryba smażona. Jeśli nam zostanie, można zrobić z reszty smaczn...
Odsłon: 112
Przepis na te kulki sernikowe to świetne rozwiązanie, kiedy zostaje Ci kawałe...
Odsłon: 5231
Kotlety faszerowane szynką i serem to klasyczny przepis, który zachwyca swoim...
Odsłon: 704
Placki z selera to świetna i nietypowa alternatywa dla klasycznych placków zi...
Odsłon: 2283
Bardzo smaczna ryba smażona. Jeśli nam zostanie, można zrobić z reszty smaczn...
Odsłon: 112
Przepis na te kulki sernikowe to świetne rozwiązanie, kiedy zostaje Ci kawałe...
Odsłon: 5231
Kotlety faszerowane szynką i serem to klasyczny przepis, który zachwyca swoim...
Odsłon: 704
Składniki
1. mięso umyć, odkroić bardziej tłuste kawałki, drobniutko pokroić, podsmażyć żeby wytopił się tłuszcz, dodać resztę pokrojonego w kostkę mięsa, zrumienić, 2. cebulę i czosnek pokroić w plastry, dodać do mięsa, smażyć chwilę razem, podlać niewielką ilością gorącej wody, dodać liść laurowy, łyżkę sosu sojowego, 1/2 łyżeczki soli, dusić pod przykryciem na małym ogniu (w razie potrzeby dolewać po kilka łyżek gorącej wody), gdy mięso będzie prawie gotowe dodać majeranek, doprawić sola i pieprzem, podawać z surówką i ziemniakami lub pieczywem, smacznego