Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
jak brakuje mi pomysłu na obiad to robię takie mięsko, danie jest proste, pyszne i szybko się przygotowuje
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2374
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4474
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1494
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 435
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2374
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4474
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1494
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 435
Składniki
1. mięso umyć, odkroić bardziej tłuste kawałki, drobniutko pokroić, podsmażyć żeby wytopił się tłuszcz, dodać resztę pokrojonego w kostkę mięsa, zrumienić, 2. cebulę i czosnek pokroić w plastry, dodać do mięsa, smażyć chwilę razem, podlać niewielką ilością gorącej wody, dodać liść laurowy, łyżkę sosu sojowego, 1/2 łyżeczki soli, dusić pod przykryciem na małym ogniu (w razie potrzeby dolewać po kilka łyżek gorącej wody), gdy mięso będzie prawie gotowe dodać majeranek, doprawić sola i pieprzem, podawać z surówką i ziemniakami lub pieczywem, smacznego