Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
jak brakuje mi pomysłu na obiad to robię takie mięsko, danie jest proste, pyszne i szybko się przygotowuje
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 69
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 747
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 107
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 69
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 747
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 107
Składniki
1. mięso umyć, odkroić bardziej tłuste kawałki, drobniutko pokroić, podsmażyć żeby wytopił się tłuszcz, dodać resztę pokrojonego w kostkę mięsa, zrumienić, 2. cebulę i czosnek pokroić w plastry, dodać do mięsa, smażyć chwilę razem, podlać niewielką ilością gorącej wody, dodać liść laurowy, łyżkę sosu sojowego, 1/2 łyżeczki soli, dusić pod przykryciem na małym ogniu (w razie potrzeby dolewać po kilka łyżek gorącej wody), gdy mięso będzie prawie gotowe dodać majeranek, doprawić sola i pieprzem, podawać z surówką i ziemniakami lub pieczywem, smacznego