Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapiekany łosoś to świetny pomysł na zdrowy i smaczny obiad.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11863
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16101
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5110
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11863
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16101
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5110
Składniki
Cebulę i czosnek drobno kroimy i smażymy na oleju 3 minuty. Filet kroimy w drobną kostkę. Następnie dodajemy filet do cebuli i smażymy jeszcze około 4 minut. W międzyczasie możemy przygotować sos. Do śmietany dajemy sól, pieprz, posiekany koperek, sok z połowy cytryny i mieszamy. Wlewamy sos do ryby. Następnie dusimy 10 minut. W tym samym czasie gotujemy makaron. Następnie układamy w naczyniu żaroodpornym warstwami: makaron, sos, ser, makaron, ser, makaron, sos, ser i wkładamy do nagrzanego piekarnika. Zapiekamy 20 minut w temperaturze 180⁰C.