Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i zdrowa rybka, która sprawdzi się idealnie jako lekki obiad lub kolacja.
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3572
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 396
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3572
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 396
Składniki
Filet przekrawamy na pół, usuwamy skórę i smarujemy oliwą, sokiem z cytryny oraz obtaczamy w paprykach, soli i pieprzu. Odstawiamy na 10 minut.
Piekarnik nagrzewamy do 200 stopni, blachę wykładamy ją papierem do pieczenia. Filety układamy na papierze i grillujemy z każdej strony przez około 7-10 minut (w zależności od grubości fileta). Powinien się lekko przyrumienić w tym czasie. Wyłączamy piekarnik, dajemy rybie jeszcze kilka minut by odpoczął i możemy podawać