Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i zdrowa rybka, która sprawdzi się idealnie jako lekki obiad lub kolacja.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11960
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16472
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5296
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11960
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16472
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5296
Składniki
Filet przekrawamy na pół, usuwamy skórę i smarujemy oliwą, sokiem z cytryny oraz obtaczamy w paprykach, soli i pieprzu. Odstawiamy na 10 minut.
Piekarnik nagrzewamy do 200 stopni, blachę wykładamy ją papierem do pieczenia. Filety układamy na papierze i grillujemy z każdej strony przez około 7-10 minut (w zależności od grubości fileta). Powinien się lekko przyrumienić w tym czasie. Wyłączamy piekarnik, dajemy rybie jeszcze kilka minut by odpoczął i możemy podawać