Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Losos karamelizowany z taliatele i warzywami smazonymi.....Kolacja lub obiad , w zaleznosci od dnia ...taliatele polecam bio, jesli ktos preferuje moga byc z maki ciemnej, a najlepiej pol na pol co stanowi ze i zdrowie i smak wspolgraja idealnie z potrawa!
Lososia marynujemy
marynata:
sol
odrobina czili
2 lyzki sosu sojowego
1 lyzka miodu
1 lyzla octu balsamicznego
1 l oleju z oliwek
mieszamy i marynata obtaczamy lososia , po 10 minutach jest gotowy, w tym czasie podgrzewamy piekarnik w opcji grill,
Lososia grilujemy z kazdej strony, w rzeczywistosci powinien pozostac soczysty rozowy wewnatrz i chrupiacy skaramelizowany na zewnatrz
Gotujemy lasanie, kroimy warzywa w tym przypadku mieszanka papryki, cukinii, cebuli i jesli lubicie, pieczarek posypane sola morska pieprzem odrobina ziel prowansalskich oraz 2 zabkami czosnku na oleju z oliwek
podsmazamy na oleju z oliwek tak aby warzywa pozostaly lekko chrupiace...takie sa najsmaczniejsze i zachowuja najwiecej witamin.....
Wszystko ukladamy spontanicznie na talerzu ...smacznego!
https://happycookinglife.blogspot.fr/
Dlaczego taka nazwa? Bulgur, kojarzy nam się z Turcją. Chorizo z Hiszpanią. S...
Odsłon: 1048
Swojski chleb nie ma sobie równych. Tym razem tak na szybko, bez wyrastania....
Odsłon: 558
Eksplozja smaków! Wytrawne dodatki podkreślają tylko słodycz owocu a może być...
Odsłon: 140
Swojski chleb nie ma sobie równych. Tym razem tak na szybko, bez wyrastania....
Odsłon: 558
Eksplozja smaków! Wytrawne dodatki podkreślają tylko słodycz owocu a może być...
Odsłon: 140
Składniki
Lososia marynujemy marynata: sol odrobina czili 2 lyzki sosu sojowego 1 lyzka miodu 1 lyzla octu balsamicznego 1 l oleju z oliwek mieszamy i marynata obtaczamy lososia , po 10 minutach jest gotowy, w tym czasie podgrzewamy piekarnik w opcji grill, Lososia grilujemy z kazdej strony, w rzeczywistosci powinien pozostac soczysty rozowy wewnatrz i chrupiacy skaramelizowany na zewnatrz
Gotujemy lasanie, kroimy warzywa w tym przypadku mieszanka papryki, cukinii, cebuli i jesli lubicie, pieczarek posypane sola morska pieprzem odrobina ziel prowansalskich oraz 2 zabkami czosnku na oleju z oliwek podsmazamy na oleju z oliwek tak aby warzywa pozostaly lekko chrupiace...takie sa najsmaczniejsze i zachowuja najwiecej witamin..... Wszystko ukladamy spontanicznie na talerzu ...smacznego! https://happycookinglife.blogspot.fr/
Przepisy Dania główne
Dania główne
Mini kebab
Dania główne
Pulpety w sosie pomidorowym
Dania główne
Bigos z młodej kapusty
Dania główne
Ryż z koktajlem truskawkowym
Mini kebab
Można się cieszyć autentycznym smakiem prawdziwego kebaba u siebie! Podpatrzo...
Odsłon: 9
Pulpety w sosie pomidorowym
pulpety w sosie pomidorowym z ryżem zawsze dobre
Odsłon: 63